20.8.11

Ο Πασκάλ και το καρμίν 956



5 comments:

Eυnomia said...

Είναι όμορφα αυτά τα ξενύχτια με καρμίν.
:)

zenia said...

Καλώς ήρθες κορίτσι !
Καρμίν, Φιρ Γκριν και Σαρτρόζ
μου παν να σου δώκω χαιρετισιές μεγάλες και να σε/σου πω πως τα έλειψες και πήγαν πιάσαν κουβέντα με τη
βρωμοσιέννα , όχι την μπερντ ,την άλλη την αλανιάρα την κρυφή και τους είπε οτι δεν τα μιλάς και έτσι αυτά τώρα ζητούν την προσοχή σου! Στέι ιν τατσ !
:)
ο πρέσβης του RDC
z

Eυnomia said...
This comment has been removed by the author.
Eυnomia said...

Μου λείψανε κι εμένα,αλλά είναι που ο Γύψεν το παίζει δύσκολος λες και τον έβαλα να κάτσει στο σκαμνί της Ζιλικόν.Πάντως η μπον απαιτεί τα σέβη μου (ζντόινγκ) σε όλα τα πικουτίνια,ήρεμα με το βερμιγιάρισμα και θα το κάνουμε και φέτο αντβέντσιουρ πάρκ!Xοπ χοπ χοπ...
*********
νυχτοφιλιά

Euno-

zenia said...

Επιτέλους ένας άνθρωπος που ομιλεί κανονικά! Εύνο σε χαιρετίζω με τον σπέσιαλ χαιρετισμό που κρατώ στο ντουλαπάκι με τα σοκολατάκια για τους καλεσμένους και για ιδιαίτερες περιπτώσεις ! ¨) Επίσης πες τον Γύψεν να μην μας πολυκουνιέται γιατί έχουν πάρει σειρά κι άλλα πλάσματα που θένε να κάνενε παρέα με την αφεντιά σου !
Επίσης κι εγώ νυχτοφιλιά και ετεροανταποκρινόμαστε για την πορεία των υλικών μας ....
ο πρέσβηz
(το χοπ χοπ χοπ έμαθα να το χορεύω και να το περπατώ : φαντάζομαι μια ανθρωπόμορφη βαριεστημένη ακρίδα που πρέπει να ξεκουνηθεί και να πάει στη σκηνή της .. κι έτσι αρχίζει το πηδηχτό βηματισμό προς τα κει ..χοπ χοπ χοπ ..και λίγο σέρνεται και λίγο ανσηκώνεται απο το έδαφος και λίγο τον παίρνει ο ύπνος στο όρθιο....)
φιλιάάάάάάάάααα!!!!